Ловци почерпиха с курбан край църквата в село Тросково, помолиха се за здраве и слука

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

39-а ловно-рибарска дружинка празнува вчера навръх Деня на независимостта на България. Поводът за празника бе традиционният курбан за здраве, който се организира всяка година от ръководството на ловците и риболовците.

Църквата „Света Петка“ в село Тросково събра членовете на дружинката с техните семейства, приятели и близки.

Отец Спас отслужи водосвет и благослови всички присъстващи, а за доброто настроение на всички се погрижиха местни музиканти.

Гости на ловците и рибарите бяха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов и директорът на Държавно горско стопанство - Симитли - Благой Кишев.

Председателят на 39-а ловно-рибарска дружинка Йордан Филипов благодари на всички присъстващи. Сезонът за авджиите се открива на 5 октомври. Филипов пожела на ловците успешен сезон и наслука и също така да постигнат много по-голям улов от миналата година.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини