Има такъв народ в Пиринско - силна листа за силен резултат на вота на 27 октомври

Снимки: Илинден Прес
Снимки: Илинден Прес

Има такъв народ регистрира преди минути в Районната избирателна комисия - Благоевград листата си за участие в предсрочните парламентарни избори. Този път водач на листата е настоящият депутат Павела Митова - експерт по международни отношения, сигурност и енергетика, едно от остриетата на парламентарната група на ИТН, която е начело на листата и в 23 МИР - София. На вота през юни първи в Пиринско бе Тошко Йорданов.

Партията отново залага както на познати, така и на нови лица в търсене на подкрепа от избирателите. Кандидатите за народни представители ще направят всичко по силите си, за да постигнат по-добър резултат от последните парламентарни избори в региона. И да има отново депутат от 1-ви МИР - Благоевград.  

На второ място напълно логично и заслужено е депутатът от Благоевград Станислав Богдански, който е бивш областен координатор на партията в Пиринския край. Третото място е за професор Иванка Асенова, четвърти е Симеон Шайков от Петрич, пети е Марио Гарински от Симитли. На шесто място е Веселин Балев от сатовчанското село Кочан, седседмото място е за Ангелина Попова онт Симитли, девети е Петър Пандев от разложкото село Горно Драглище, на десетото място е Красимир Ангелски от петричкото село Кваракирово. Дама е на последното 11-о място в листата на ИТН и това е Лилия Чакърова от Благоевград, която е областен координатор на Има такъв народ в Пиринско.

„Листата е силна, защото в нея са хора, които си държат на думата, които поемат отговорност и за които решенията на проблемите на гражданите са на първо място. Нашата партия е за експертно правителство, което да работи по основни национални приоритети, за да можем да гарантираме развитието на държавата и по-доброто благосъстояние на хората", заяви след регистрацията на листата Станислав Богдански.

Той увери, че заедно с останалите кандидати за депутати в Благоевградска област ще застанат очи в очи с гражданите по време на предизборната кампания, за да чуят от първо лице какви са исканията им. 

"Ние не преставаме да сме сред хората и преди, и по време, и след кампанията. Смятам, че изградихме взаимно доверия с много избиратели през последните няколко години в региона. Затова вярвам, че след позитивната ни кампания ще постигнем един много силен резултат на вота на 27 октомври", каза още Станислав Богдански.

Той и останалите кандидат-депутати ще представят своята програма и приоритети. Партията ще продължи да отстоява позициите, които са най-правилни и полезни за хората и страната ни.

                                        ИТН-РИК-24 (1)

                                       

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини