Ниагарският водопад отново грейна в цветовете на българското знаме

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Ниагарският водопад отново грейна с цветовете на българското знаме по повод Деня на Съединението, като инициативата е на Генералното консулство на България в Торонто.

„Идеите, които ни завещаха дейците на Съединението в продължение на заветите на Апостола на свободата Васил Левски, са наши ценности и днес, когато градим демократична европейска България. Уроците по родолюбие от решителните дни на 1885 г. ни задължават да помним, че „Съединението прави силата”. Честит празник!”, написаха от консулството.

Според генералния консул на страната ни в Торонто Велислава Попова целта на инициативата е да показваме българските традиции по всякакъв начин.

„За нас е истинско удоволствие и на официалните празници да покажем къде е България. Искам да благодаря на всички българи, които застават зад тези организирани от нас събития. Без тяхната помощ не бихме могли да правим това“, разказа тя пред bTV.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини