Българин стана за смях в Кавала, след като цопна с аудито си в морето

Българин стана за смях в Кавала, след като цопна с аудито си в морето

Българин стана за смях в социалните мрежи, след като множество видеа показаха как е "паркирал" колата си директно в морето в Гърция. Случаят е от Кавала, а на кадрите може да се види "Ауди+ със софийска регистрация, което е паднало във водата между лодките. 

И до момента потребителите онлайн могат да си обяснят как точно се е стигнало до гмуркането на автомобила в морските води. А подигравките не стихват.

"Ауди от кога правят подводници?", пита един потребител, друг се интересува "колко водни кончета е двигателят", а трети предполага, че собственикът е помислил колата си за яхта.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини