Графа изнесе вдъхновяващ концерт в Разлог, разпя зрителите с хитовете си

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог
В музикален празник се превърна концертът на Влади Ампов – Графа в Разлог. Певецът излезе на сцената снощи само часове преди своя рожден ден и пя от сърце и душа свои любими хитове.
 
Той разтърси центъра на града, а с него беше виртуозът на духови инструменти Венцислав Трифонов. Графа ще остане завинаги в сърцето на разложката публика, която пя и танцува с него, участва с любимия си изпълнител в красив музикален спектакъл.
 
Сред зрителите имаше хора от различни възрасти, всички те танцуваха, пееха и изживяваха красотата на музиката на певеца. Преди старта на същинския концерт на сцената излезе Емин, който подгря феновете и „извика“ на сцената любимия български изпълнител.
 
Графа изпя новите си песни, като не пропусна и хитовете „Ако има рай“, „Крадена любов“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, „Приятели завинаги“..., а баладите пя със стотиците светлинки на публиката при изгасено осветление.
 
Три пъти на бис извика възторжената публика своя любим изпълнител, който завърши концерта с „Давам всичко за теб“... и голям поклон пред разложката публика. Тя обаче освен с бурни и нестихващи аплодисменти го изпрати с песен, цял площад пя на ГРАФА „Happy birthday to you“ за предстоящия му след часове рожден ден.
Организаторите от Община Разлог му поднесоха шампанско – с пожелание за нови и любими на поколения българи песни.
 
Разлог-Графа-24 (2)
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини