Ремонтират пътя Елешница-Палатик след 30 години чакане

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица
Приключи над 30-годишното чакане на местните хора за ремонт на пътя до селата Палатик и Черешово, както и до махала Сенища. Ремонтните дейности са факт, след като кметът на община Белица Радослав Ревански изпълни дадената си дума към жителите на тези населени места. Градоначалникът днес провери как върви работата. Той бе посрещнат от десетки местни хора, които му благодариха за ремонта на пътя Елешница-Палатик, както и на Делян Пеевски, който не спира да оказва помощ за осъществяването на проектите в региона. 
 
"Моята основна задача е да съм всеки ден сред хората в община Белица и да решавам проблемите им. Факт е, че за по-малко от 2 месеца ще помогнем за рехабилитацията на този път. Благодаря им за подкрепата, не съм се съмнявал никога в хората. Заедно ще продължим да правим това, което сме правили последните 8 години - да помагаме на всички хора, да развиваме всички населени места и да спазваме основното мото, което е и мой принцип в живота - да чуваме гласа на хората и да се стараем винаги да сме им полезни", каза Радослав Ревански.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини