Млад нападател от Бразилия бележи за ФК Банско, отборът загуби от косовари

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

Бразилски футболист тренира с ФК "Банско". Това е Мартин Соуса, който е на 21 години и играе като централен нападател.

Футболистът дори вече игра и вкара гол в последната контрола на банскалии – срещу косовския ФК "Феризай", който от този сезон спечели промоция от втора в елитната дивизия на първенството.

Ако всичко е наред, Соуса почти сигурно ще бъде задържан от треньорското ръководство на ФК Банско за новия шампионат в Югозападната Трета лига.

Иначе ФК "Банско" загуби с 2:3 от косовския ФК "Феризай". Съперникът спечели промоция от втора лига и от предстоящия сезон ще бъде част от елита на ковоския шампионат.

Възпитаниците на треньорския тандем Борислав Хазуров – Иван Топузов играха много добре и поведоха в резултата след гол на Тодор Паланков още в първите митнути на двубоя. Опитният футболист довкара с крак избита топка пред вратата на противника.

Последваха още няколко положения за домакините от Банско, като цялото първо полувреме отборът се представи на високо ниво.

Второто попадение за „козлите“ реализира бразилецът Мартин Соуса, който от няколко дни тренира с отбора.

Срещата пропуснаха Жоро Рошков и Йордан Лечов заради здравословни проблеми.

Последната проверка за ФК Банско от лятната подготовка е в събота от 10:00 часа сутринта срещу Пирин 2 (Благоевград) в Банско. За контролата под въпрос са Теодор Чолев, Жоро Рошков, Йордан Лечов и Костадин Слаев.

ФК Банско: Тъпигьозов (46 – Абди Абдиков), Марио Димитров, Георги Цеклеов, Костадин Слаев, Виктор Ергин, Тодор Паланков, Роман Родопски, Георги Фикийн, Теодор Чолев, Владислав Златинов, Ибрахим Шериф
(Николай Хаджиниколов, Проев, Костадин Василев, Мартин Соуса, Йордан Лечов, Борис Ейков, Асен Либяховски)

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини