Банско е и рок столица! Хиляди пяха с известния певец Робин Маколи на площада

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Фестивалът „Пирински рок вечери“ превърна Банско и в рок столица. Музикалното събитие събра хиляди любители на рока от цялата страна, предлагайки им две вечери, изпълнени с незабравима музика и енергия.

Рок концертите на площад „Никола Вапцаров“ в петък и събота вечер бяха пъстри и дадоха всичко на почитателите на този популярен музикален жанр  - класически рок парчета, превърнали се в химни, модерни рок интерпретации, които завладяха присъстващите.

Любимецът на младежката публика Тома и енергията на „Sweet Poison“ дадоха мощен старт на фестивала.

Втората вечер предложи още по-вълнуващо изживяване със специалното участие на световноизвестния ирландски певец Робин Маколи. Той е известен със своята работа с групи като „McAuley Schenker Group“ и „Black Swan“. Великият изпълнител даде заедно с група „Еридан“ на публиката невероятно шоу, изпълнено с емоция и мощни вокали. Кулминацията на вечерта беше моментът, когато Маколи изпълни своята класика „Feel Like Hell“, която накара всички зрители да пеят с него.

Рок бандата „Electric Roxy“ изпълни едни от най-известните си песни смес от хард рок, глем и пънк.

Фестивалът „Пирински рок вечери“ доказа за пореден път силата на рок музиката и нейната сила да обединява хора от различни поколения и култури. И безспорно утвърди Банско като един от най-новите центрове на рока в България.

Банско-рок-24 (2)

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини