Две жертви и двама ранени след стрелба в Брюксел

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Двама души бяха убити, а други двама - тежко ранени след престрелка в Брюксел, съобщи БГНЕС. Стрелбата е станвала в сряда вечерта около кафене в брюкселската община Сен Жил. Заподозрените са в неизвестност.

„Освен двамата убити, има и трима ранени. Двама от тях са с опасност за живота. Състоянието на третия може да бъде стабилизирано”, заяви говорителят на полицията в Брюксел-Миди.

Районът беше определен като една от горещите точки за трафик на наркотици сред общо 19-те общини на столицата. В продължение на няколко години в Белгия се наблюдава увеличаване на насилието, свързано със съперничеството между мрежите за трафик на наркотици. Улични престрелки се случват както в Брюксел, така и в Антверпен, чието пристанище се е превърнало в основен път към Европа за кокаин, внасян незаконно от Южна Америка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини