Елхан Кълков: Ще бъда полезен с опита си на хората в Пиринско като заместник областен управител

Елхан Кълков
Елхан Кълков

Благодаря за доверието, което ми се гласува. Вярвам, че с политическия, житейски и професионален опит ще бъда полезен на хората в Благоевградска област. Преди малко областният управител Георги Динев ми съобщи, че ще бъда един от заместниците му. Това каза преди минути Елхан Кълков, бивш депутат от ДПС, който от днес е заместник областен управител. 

Това стана факт със заповед на служебния премиер Димитър Главчев, който освободи от този пост Крум Аргиров, който е пенсионер. На неговия стол сяда Елхан Кълков, който е роден на 26 октомври 1973 година в сатовчанското село Плетена. По образование е икономист. Избиран е няколко пъти за народен представител от ДПС.

Освободеният Крум Аргиров, който е бивш военен, бе предложение на ГЕРБ Сандански и остана в Областната администрация 6 месеца. Тази рокада най-вероятно е знак, че все пак правителство ще има и ще има рокади заради новия модел на управление на държавата.

Другият заместник на губернатора Георги Динев остава Христо Ангелов, който е организационен секретар на ГЕРБ в Благоевград. Той бе назначен на поста по времето на Кабинета "Денков".

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Зайра Ибишева
    Да е ползотворен и цял мандат Елхане, за да се свърши нещо полезно за хората от нашите общини, но за съжаление за нас се дават длъжности от които нищо не зависи ,а само нещо като трохи и е факт че вече имаме кадри за всяко ниво в държавното управление, но не се ценят и губим всички .
  2. Кир
    Абе сложете мехомийския циганин миризлив от Якоруда.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини