Славчо Фарфаров е новият заместник-кмет на Разлог, ще отговаря за строителството и регионалното развитие

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Новият заместник-кмет на община Разлог е Славчо Фарфаров. Той е с висше образование, бакалавър „Стопанско управление“ и магистър „Икономика на публичната сфера“ и „Строителство и архитектура“. Управлява успешно повече от 15 години собствена строителна фирма. Семеен е, има две деца.
 
За него кметът Красимир Герчев е успешен управник и затова застава с цялото си сърце и компетенции зад неговата политика.
 
„Ще работя отговорно, за да подобрим и модернизираме обществената среда, кварталите, селата, като цяло - инфраструктурата на община Разлог", сподели новият заместник - кмет. Предстои ни много работа, която се надявам да изпълним с бързи темпове и високо качество. За мен строителството е мисия, както е мисия да съхраним миналото, да градим достойно настояще и мечтано бъдеще", каза още Славчо Фарфаров.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини