Пияни мъже дърпаха и блъскаха полицай в кръчма в Белица, униформеният стреля, за да ги респектира

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив

Пияни мъже дърпаха и блъскаха полицай в кръчма в град Белица. Служителят на реда се видял принуден да гърми във въздуха със стоп патрон, за да укроти развилнелите се и агресивни нападатели. Екшънът станал малко преди полунощ в питейно заведение в Белица. Първоначално възникнал скандал между няколко души. 

От незабавно пристигналите полицейски служители на място са установени 52-годишен мъж от Белица и 42-годишен мъж от разложкото село Горно Драглище, които били във видимо нетрезво състояние. По-младият от тях се държал агресивно и отправял закани и обиди към клиентите и персонала на заведението.

След устно предупреждение от страна на полицейските служители 42-годишният мъж нападнал с бутилка единия полицай и отправил словесни заплахи за живота и здравето му.

При опит двамата мъже да бъдат задържани, те оказали съпротива, като при извеждане от заведението на по-младия бабаит негов 65-годишен родственик и 52-годишният мъж, за да попречат да изпълни служебните си задължения по опазване на обществения ред, дърпали и блъскали един от полицейските служители, който възпроизвел респектиращ изстрел със стоп патрон в безопасна посока. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини