Световната здравна организация съветва: Нека Коледата е виртуална

Снимката е илюстративна, фото: Община Сандански
Снимката е илюстративна, фото: Община Сандански

Без големи семейни тържества за Коледа. За това призова Световната здравна организация. Препоръката за предстоящите коледни празници е празнуване в тесен кръг - без големи семейни тържества или събирания, предаде Франс прес.

Според СЗО това е най-добрият вариант за "тези пандемични времена за повечето страни".

"Надяваме се, че всеки от нас ще прекара едни щастливи празнични дни и че ще намери начини да остане в контакт с близките си. За щастие много хора по света имат възможността да се свържат с тях виртуално и смятам, че може би това е начинът, по който трябва да се действа на много места", каза Мария Ван Керхов - представител на СЗО, отговарящ за управлението на пандемията. Според нея е най-добре да се предвиди празнуване чрез видеконферентна връзка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини