1 година затвор за наркодилър от Благоевград

Снимка: Главна прокуратура
Снимка: Главна прокуратура

Наркоразпространител сключи споразумение с Окръжна прокуратура - Благоевград и получи наказание от една година "Лишаване от свобода" и глоба от 2500 лева.

Георги С. се е признал за виновен за това, че на 17.01.2018 г., в Благоевград, без надлежно разрешително, държал в дома си на ул. "Марица"
високорисково наркотично вещество - хероин, с общо нето тегло 0,72 гр., с цел разпространение. Той продал част от намиращата се у него дрога на различни лица за сумата от 20.80 лв.

Определението на съда, с което сключеното между страните споразумение е одобрено, има характер на влязла в сила присъда и не подлежи
на обжалване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини