Ремонт преобразява Земеделската гимназия в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Със символична първа копка бе даден старт на проекта за реконструкция и модернизация на Земеделската професионална гимназия „Климент Тимирязев“ в град Сандански. В конферентната зала на училището, в присъствието на част от ръководството на община Сандански, на екипа по проекта, на директора на школото Емил Терзийски, ученици и преподаватели, бяха презентирани и очакваните резултати от реализацията на проекта. Целта е подобряване на качеството на образователната среда с обновяване на материалната база. Предвижда се реконструкция и модернизация на сградата чрез прилагане на мерки за енергийна ефективност, които са предписани като задължителни в обследването за енергийна ефективност. Ще се положи топлоизолация по фасади, тавани и подове, ще се подменят дограми.

Ще бъде изградена и нова спортна инфраструктура – спортна площадка. Вече тече цялостна реконструкция на физкултурния салон и прилежащи към него помещения. Ще бъдат реконструирани и  санитарните помещения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини