Почитат паметта на футболиста Иван Янчев с коледен турнир

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Започна подготовката за коледния традиционен футболен турнир в памет на футболиста Иван Янчев от симитлийското село Черниче. Община Симитли организира спортното събитие, за да почете спортния деятел, фен на футбола и приятел на спорта.

Коледният турнир по футбол се  провежда за 19-а поредна година по инициатива и под патронажа на общинския кмет на Симитли - Апостол Апостолов. Жребият за участие ще бъде теглен на 13-ти декември в общинския център. Всички желаещи отбори могат да се записват за участие на телефони: 0897 77 60 09 и 0894 37 83 73 .

Тази година съревнованията ще се играят на изкуствените игрища на обновения стадион „Септември“ в  Симитли. Мачовете ще бъдат съсредоточени на тези терини, за да може публиката да наблюдава всяка среща отблизо. Очаква се над 10 отбора да се включат в надпреварата. За най-добрите ще има купи, медали и награди. Идеята за игри в навечерието на Коледа в памет на Иван Янчв е на кмета Апостол Апостолов. От 2003 година турнирът е общински и се провежда традиционно в последните празнични дни на месец декември.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини