Прзидентът Тръмп поздрави България за нейния Национален празник

Прзидентът Тръмп поздрави България за нейния Национален празник

Рекс Тилърсън - Държавният секретар на САЩ поздрави България по повод Националния празник 3 март.

"От името на президента Тръмп и на американския народ, поздравявам всички българи, които днес празнуват", пише в поздравително изявление, публикувано на сайта на Държавния департамент за 139-ата годишнина от Освобождението на България. 

 "САЩ е горд от трайното сътрудничество на нашите страни. Връзката ни е силна и ще продължава да укрепва, тъй като работим заедно", пише в поздравителното слово.

Тилърсън казва, че България и САЩ ще работят усилено за икономически растеж чрез увеличаване на търговията и инвестициите, за подобряване безопасността и сигурността на гражданите, както и за културно и образователно сътрудничество.
 
"САЩ се надява на още много години приятелство и партньорство с България",

пише в края на съобщението.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Toti
    Браво !!!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини