Президентството на САЩ настоява за разследване на изборите

Президентството на САЩ настоява за разследване на изборите

Съветникът на президентът на САЩ по политическите  въпроси Стивън Милър заяви, че Белия дом е предоставил убедителни доказателства за множества случаи на мошеничества на изминалите избори , съобщава The Hill.

«На изборите са гласували мъртви хора. Гласували са също и такива ,които нямат гражданство на САЩ, на които са им разрешили да гласуват. Този факт, и вие няма да отречете , че огромна маса от хора ,които не се явяват граждани на САЩ, но които са  зарегистрирани да гласуват », — каза той .

Милър добави, че има данни и за това,че много хора са гласували и в няколко щата.

По-рано се съобщи ,че вицепрезидентът на САЩ Майкъл Пенс е заявил за  необходимостта  да се проведе разследване във връзка с обвиненията  във фалшификация на изборите за президент през 2016 година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини