Жители и гости на Благоевград на зимен празник в местността „Бодрост“

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

С много настроение, музика и игри беше съпроводен зимният празник, който се проведе днес, в местността „Бодрост“ над Благоевград.

В „Зимно предизвикателство 2017“ се включиха стотици малки и големи жители и гости на областния център на Пиринско. Деца, родители, баби и дядовци се насладиха на снежните забавления и показаха, че за доброто настроение няма възраст. Участие в забавните игри взеха и децата от Дом за деца лишени от родителски грижи “Свети Николай Мирликийски”, чиито ден беше изпълнен с много емоции. Организаторите от Община Благоевград и Българска асоциация „Спорт за учащи“ бяха осигурили и много награди за победителите в игрите от „Зимно предизвикателство“. Партньори на събитието бяха ски- център „Картала“, магазин "Лидл“- Благоевград и НП „Рила“.

Сред зимните предизвикателства имаше спускане с шейни, изработване на снежни фигури, дърпане с въже и много други. На финала на събитието, победителите си направиха обща снимка за спомен. Инициативата „Зимно предизвикателство 2017“ е част от Спортния календар на Община Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини