Млада украинка прави милиони от…..гигантски плетени одеяла

Снимка: economy.bg
Снимка: economy.bg

Гигантски плетени одеяла станаха хит в Интернет и направиха 28-годишната украинка Анна Мариненко известна по цял свят. Уникалното при завивките на Анна е, че тя ги изработва с голи ръце, разказва economy.bg. Всичко започнало през 2014, когато в ръцете й попаднала мериносова вълна. Понеже нямала подходящи куки за плетене, тя решила да използва собствените си ръце, като нанизва бримките върху тях. Така се получили гигантските, пухкави плетива.

Украинката започва да предлага творенията си в американската платформа за онлайн търговия Еtsy, където те бързо добиват изключителна популярност. Цените са от 150 долара за шал до 900 долара за одеяло.

Проeктът й се радва на огромен успех и в Kickstarter, където тя събира над 200 хил. долара за разрастване на своя онлайн бизнес.

Съветът на младата украинка е „не се страхувайте от провала“.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. чочо
    като я гледам как изглежда по вероятно е да прави милиони от друго а не от одеяла
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини