Подменят осветлението в един от тунелите по АМ Струма

Снимката е илюстративна, фото: АПИ
Снимката е илюстративна, фото: АПИ

От 12:00 часа днес до 12:00 часа на 26 септември /четвъртък/ ще бъде ограничено движението в тръбата в посока София на тунел „Големо Бучино" на автомагистрала „Струма" за подмяна на осветлението. Трафикът ще  преминава двупосочно в тръбата за Перник, а скоростта ще е  ограничена до 50 км/ч.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация.

Агенция „Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини