Биатлонистите от Банско спечелиха 15 медала в състезанието за купата на Чепеларе

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Продължава отличното представяне на състезателите от Клуб по биатлон „Банско 2019“. Този път те спечелиха 15 медала на завършилото този уикенд състезание за купа „Чепеларе“. С по два златни се отличиха Георги Котирков - категория "момчета младша възраст", Иван Котирков - категория "момчета", и Лъчезара Попдимитрова, които бяха безапелационни в своята възраст. Лео Трайков при момчета младша спечели два сребърни медала, а сребро и бронз отвоюва Иванина Габерова при момичетата. Сребро и за Габриела Попдимитрова в индивидуалната дисциплина. С два бронзови медала се отличи Георги Бисет при момчетата, бронзови медали за Симона Денинска в спринта и за Никол Габерова в индивидуалната надпревара.

В топ четири се наредиха Тимофей Тюнеев, Симона Денинска, Димитър Керанджиев, а в топ шест влязоха Сиана Парапунова, Макс Василев, Галина Рачева, Юлия Бисет и Йоан Кленовски.

В атрактивното състезание по ролкови ски за лятно първенство за ски купа „София“ в Южния парк стартираха най-добрите български ски бегачи, както и част от българските таланти в този спорт. Те бяха разделени в пет възрастови групи, а състезанието беше част от заключителната им лятна подготовка преди зимния сезон в ските.

Ски клуб „Ел Тепе“ се отличи с трето място за Александра Чукур и с два изпуснати финала - 0,5 секунди не стигнаха на Спасимира Шошова и 1 секунда на Нет Прад, за да влязат във финала. Останалите състезатели - Мирослав Кушлев, Християн Неев и Спайк Прад, постигнаха силни резултати.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини