Театър и джаз концерт радват малки и големи в парка на Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Едно пъстро, интересно и различно събитие започва днес в град Гоце Делчев. Броени часове остават до началото на първото издание на атрактивния "Орница фест". Началото е в 19:00 часа в Градския парк. вечерта ще започне с куклен театър за деца - "Вълкът и седемте козлета"по Братя Грим, драматизацията и режисурата са на Мая и Митко Димитрови. Представлението е подходящо за деца над 4 години, на сцената ще са актьорите Димитър Пишев, Ивета Маринова, Мартин Пашов, Светлина Станчева.
 
В непосредствен контакт с публиката, с много музика, песни и чувство за хумор разказвачите показват, че в живота дебнат опасности, пред които трябва да се изправим с внимание и съобразителност, защото наивността и невниманието може да доведе до необратими последици. 
 
Меломаните пък ще се насладят от 20:00 часа музикално приключение: Multilingual "The Music Speaks About Love" на 17 езика - френски, португалски, испански, японски, гръцки, арабски, италиански, немски, шведски, албански, турски, босненски, есперанто, арбарешки, английски, български. В джаз концерта са включени традиционни арменски мелодии. За зрителите ще пее певицата Джорджия Павлова под акомпанимента на акордеона на Илко Градев.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини