ДПС - Ново начало вече има регистрация в ЦИК, търси подкрепата на разумни хора

Стопкадър
Стопкадър

Сагата с регистрацията на двете ДПС-та приключи след повече от три денонощия дебнене кой ще е пръв приключи. Успешно и за двете фракции. Те ще участват в предстоящия извънреден парламентарен вот в коалиции.

Регистрирахме коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало”. Това обяви Искра Михайлова от фракцията в ДПС, подкрепяща Делян Пеевски, с която бе и кметът на община Белица Радослав Ревански. Тя посочи, че ще се явят на предсрочните избори с двама коалиционни партньори – ПП „Български глас” и ПП „Новите лидери”.

„Очакваме решението на ЦИК. Нашите избиратели, българският избирател е интелигентен, грамотен, разумен, позитивен. Най-вече, който решава напълно съзнателно какво прави - не може да бъде объркан”, отговори Михайлова на въпрос дали регистрацията на две формации с името ДПС може да обърка избирателите.

По думите ѝ в момента ЦИК „има проблеми с вътрешната си организация, очевидно трудно взима решение”. „Затова си остави възможността да изиска от нас корекции или допълнителна информация към документите”, подчерта Михайлова.

Целта на „Движение за права и свободи – Ново начало” на предсрочния вот ще бъде достойно представяне с подкрепа на всички разумни хора, каза още тя.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини