Вихрен няма да разчита на опитния Томи Костадинов два месеца

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Вихрен" - Сандански

Още едно по-дълготрайно отсъствие трябва да преодоляват в лагера на ФК "Вихрен" (Сандански). Опитният Томислав Костадинов се очаква да отсъства от терените около два месеца, след като има увредена връзка на глезена. Той вече пропусна последните два мача – победата над "Пирин II" (Благоевград) и равенството с втория отбор на "Септември" (София).

Калоян Тодоров също не е в оптимално състояние. Днес тренира, но ще се изчака да се види състоянието му на заниманието във вторник, за да се прецени дали може да вземе участие при гостуването на "Балкан" в Ботевград в междинния кръг в сряда (4 септември) от 17:00 часа.

Марио Евтимов има проблеми с глезена и игра с болки само няколко минути срещу дубъла на Септември.

Припомняме, че играещият помощник-треньор Александър Якимов продължава възстановяването си след претърпяна операция на дясното коляно в края на месец юли.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини