Глобиха служител на заведение за замърсяване на река Санданска Бистрица

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Община Сандански глобява заведение за обществено хранене, чийто служител изхвърля неправомерно и нагло отпадъци в река Санданска Бистрица. След получен сигнал служители на Общински инспекторат извършват проверка на място в заведението. От публикуваното видео се вижда как човек от персонала там неправомерно и арогантно нарушава всички правила и норми за опазване на околната среда и водите и изхвърля чували с отпадъци във водите на реката. 
 
Инспекторите веднага съставят акт за нарушение на екологичните норми и предстои да бъде наложено административно наказание - глоба.
 
"Подобно вандалско поведение е недопустимо. Всеки от нас е отговорен за опазване чистотата на нашия град, за да бъде чист и приветлив", категорични бяха от Община Сандански.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини