Новият клуб по биатлон в Банско вече трупа медали от силни състезания

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Новият клуб по биатлон на Банско вече печели медали. През изминалия уикенд в Чепеларе и курорта Пампорово се проведоха състезания за купа „Ростер“ с индивидуален старт на ролкови ски и със спринт на крос, както и за купа „Нестле“ със старт спринт и стрелба с лазерни пушки.

Треньорите на Клуб по биатлон „Пирин“ успяха да подготвят четири момичета и шест момчета за първото участие на клуба в състезания. Божидара Дурчова беше блестяща и спечели два златни и един сребърен медал, които я класираха на първо място и тя стана носител на купа „Ростер“.

Добре се представи и съотборничката и́ Ирен Илиева с 13-о място в спринта. При момчетата на по-предни позиции в класирането са Деян Асев и Христо Драгосинов, но те имаха пропуски в стрелбата и не се класираха за награди.

Tреньорите Елена Дурчова и Даниела Кадева продължават да готвят отбора за следващите състезания, които ще бъдат в Боровец. В тях ще участват 17 деца от Клуб по биатлон „Пирин“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини