Морето взе още две жертви само за часове в Поморие и Царево

Снимка: istok
Снимка: istok

Две жертви взе морето през изминалото денонощие. Случаите са от територията на Областна дирекция на полицията - Бургас, информира NOVA.

Първият трагичен инцидент е от курорта Поморие. Около 13:05 часа вчера е подаден сигнал за извадено от морето тяло на удавил се човек. Установена е неговата самоличност - 64-годишен мъж от село Луково, община Своге. Тялото е откарано за аутопсия в Съдебна медицина при бургаската болница.

Вторият случай е от Царево. Около 16:10 ч. е получено съобщение, че на неохраняем плаж от морето е извадено тяло на мъж. Установено е, че това е 40-годишен габровец. И неговото тялото е транспортирано за аутопсия в болница в Бургас. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини