Дъжд от медали и силно представяне на състезателите от Гризли армспорт Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Успехи и изключителното представяне на състезателите от "Гризли Армспорт Банско" на Международния турнир Нишка Баня Open 2024 по канадска борба, който се проведе на 21 юли 2024 г. в Нишка баня, Сърбия.

Престижният турнир събра едни от най-добрите световни шампиони и елита на канадската борба от Сърбия, България и Македония.

Ето и имената на призьорите:

Второ място с лява ръка в категория ветерани до 100 кг. за Захари Витанов. Трето място в категория юноши до 80 кг. за Здравко Черешаров. Второ място в категория юноши над 80 кг. за Николай Костов. Второ място с лява ръка, първо място с дясна ръка в категория юноши до 70 кг. и първо място при мъжете до 70 кг. с дясна ръка. за Илиян Прангов.

Първо място с лява ръка и 2-ро място с дясна ръка в категория младежи над 80 кг. за Иво Рашев. Първо място с дясна ръка в категория юноши над 80 кг. и 1-во място с лява ръка при мъжете до 90 кг. за Йоан Лигов.Трето място в категория младежи до 70 кг. за Владимир Клечеров.

Георги Цветков стана асолютен шампион с двете ръце и грабна златен медал с лява и дясна ръка в категория мъже над 110 кг. 

Всички отличия са свидетелство за високото ниво и упоритата работа на  състезателите от "Гризли Армспорт Банско". Момчетата продължават усилената си подготовка за още участия и победи на Международния турнир по канадска борба в Благоевград, Международния турнир в Албания и Световното първенство в Молдова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини