Голям пожар избухна край Кочериново близо до дом за възрастни хора

Снимки: БНТ и фейсбук
Снимки: БНТ и фейсбук

Пожар е избухнал в района на гара Кочериново. Горят сухи треви и огънят се разраства бързо. От ОД на МВР-Кюстендил казаха, че не могат да посочат размера на обхваната площ, съобщи БНТ.

На място има 5 пожарни екипа от Рила, Дупница и Кюстендил. В близост има дом за възрастни хора. За сега няма опасност огънят да стигне до него. За всеки случай има и медицински екип.

При пожара на гара Кочериново е изгорял около 200 кубични метра дървен материал, както и машини. Пожарникари и доброволци гасят огъня. Няма опасност за дома за възрастни хора. Главен път Е-79 е затворен за движение, пътуващите се отклоняват по алтернативни маршрути заради задимяване

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини