Катастрофа между два тира с човешка жертва затрудни още повече адския трафик към ГКПП-Кулата

Снимка: istok
Снимка: istok

Тежка катастрофа блокира и без това натоварения и напрегнат траик този следобед в посока ГКПП-Кулата-Промахон Инцидентът е станал на автомагистрала "Струма" - след село Марикостиново и малко преди самия граничен пункт.

Ударили са се два товарни автомобила. При силния сблъсък е починал един от водачите - този, който не е успял да спре навреме и се е забил в задната част на другия тир, който е изчаквал на опашката преди преминаването на граничния пункт. Не е ясна причината за катастрофата. Полицаи са извършили оглед на мястото на инцидента, по случая е образувано досъдебно производство.

През целия ден шофьори се оплакват, че движението към Бяло море е истинска ад и се чака по 3 часа, за да се премине границата. В колоните от чакащи МПС-та е имало много коли от Сърбия, а проверката при тях е по-щателна и отнема повече време.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини