Футболистите на Септември - Симитли не простиха и на ЦСКА 3, спечелиха мача с 2:0

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Отборът на "Септември" - Симитли постигна втора победа в предсезонната си подготовка срещу отбора на ЦСКА 3 (София)  с резултат 2:0. Головете бяха отбелязани през първото полувреме, като точни бяха Попев и Траянов.

Домакините отново играха с два различни състава през първото и второто полувреме. Началото на мача стартира с Марковски, Михайлов, Костов, Янков - (Великов), Владимиров, Маламов, Траянов, Георгиев, Петров - (Карадачки) и Лулейски.

През второто полувреме в игра влязоха Бустеров, Иванов, Въгленов, Весков, Шаров, Бачев, И. Георгиев, Кюлев и Грозданов.

Най-важното е, че футболистите показват отлична форма и стигат до позитивни резултати, което помага за самочувствието им. Целта е тази игра да се прехвърли и по време на шампионата, за да продължат победите. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини