Театралната фиеста в Разлог стартира с невероятен моноспектакъл на Мариус Куркински

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Броени часове остават до старта на IX фестивал „Звездите на театъра”. От днес до събота Разлог е домакин на театрална фиеста с любими артисти и вълнуващи постановки, които ще преминат под арка от цветя и приветствани от многобройната театрална публика. Официалното откриване е от 19:00 часа пред Народно читалище „15 септември 1903 - 1909г.“.
 
Спектаклите започват по едно и също време - в 19:30 часа, ще се играят в големия салон на читалището. Началото на фестивала дава „Нашенец“ по Чудомир. В основата на моноспектакъла стои изключителният талант на Мариус Куркински, актьор с 30-годишен опит на сцената. Този магнетичен артист се превръща във вълшебник, когато застане пред публиката. За тази специална постановка, Мариус Куркински не само играе, но и режисира, създавайки едно незабравимо изживяване за всички зрители.
 
"НАШЕНЕЦ" не просто е спектакъл, а истинско пътуване из душата и мислите на Чудомир. Разбира се, с многозначителното творчество на този български сатирик, автор на уморителни разкази, наречени "гневни писма", изпълнени с дълбок смисъл и мъдрост. С невероятния талант на Мариус Куркински зрителите ще се срещнат с остроумието на Чудомир, неговите виждания за живота и обществото, представени през притчите на смешни и порой трогателни истории. С майсторството на истинския актьор, Куркински предава всяка нотка от смеха, сърцето и ума на Чудомир.
 
След „Нашенец“ фестивалът продължава с:
„ВЛЮБЕНА, СГОДЕНА, ИЗЧЕЗНАЛА“ - 4 ЮЛИ ( четвъртък), 19:30 часа,
„ЧЕСТ“ - 5 ЮЛИ, (петък), 19:30 часа,
„ТЕАТЪР, ЛЮБОВ МОЯ!“ - 6 ЮЛИ, (събота), 19:30 часа.
 
Над 2000 зрители ще имат среща с хитовите спектакли в Разлог. Желаещите да си закупят билети могат да го направят от специално поставената шатра пред сградата на Общинска администрация - Разлог, която работи всеки ден от 09:00 до 13:00 ч. и от 16:00 до 19:00 часа, а в събота от 09:00 ч. до 12:00 ч. Цената на един билет е 10 лв.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини