ФК Септември-Симитли ще изиграе 5 контроли, 8 юноши тренират с отбора

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Футболистите на „Септември“ (Симитли) стартираха вчера своята подготовка. Начело на отбора отново е старши-треньорът Стефан Гошев. Минути преди началото на първата тренировка на септемврийци на стадион „Септември“ в Симитли бе отслужен водосвет от отец Спас, които благослови целия отбор.

Клубът привлече три нови попълнения. Към редиците на "Септември" се присъединяват Димитър Владимиров и Даниел Георгиев от отбора на "Костинброд", както и Иван Георгиев от ФК "Банско".

Пет контролни срещи ще изиграят футболистите. Отборът започва с първа среща на 10 юли /сряда/ срещу отбора на "Пирин" (Разлог).

На 13.07.2024 година /събота/ е контролата срещу "Ботев“ (Ихтиман).

До края на подготвителния период остават още три контроли:

  • 20 юли  (събота) - "Пирин“ – 2 (Благоевград);
  • 23 юли (вторник) – „Гранит“ (Владая);
  • 26 юли (петък) - „Кюстендил“ (Кюстендил).  

Подготовката на отбора ще протече на спортната база на комплекс „Септември“ в Симитли и спортен комплекс „Арена“ – Крупник.

Към първия отбор се присъединяват и Кристиан Топузов, Димитър Шаров, Христо Грозданов, Кристиян Въгленов и Алекс Кюлев. Това са момчета от отбора на юношите старша възраст на "Септември", също така и двама от набор 2008 - Антонио Бачев и Николай Гошев. Те ще получат възможност в контролите да убедят треньорския щаб във възможностите, които имат. Треньорите и ръководството на клуба споделиха, че имат желание повече от местните момчета да заиграят в първия отбор тази година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини