Слънцето умора няма, пореден ден с много високи температури

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес времето ще бъде слънчево и горещо. Ще е почти тихо, в Източна България със слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 33° и 38°, по-ниски по Черноморието, в София – около 33°.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Вятърът ще е слаб, предимно от североизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 26°, на 2000 m – около 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 30°. Температурата на морската вода е 23°-24°, малко по-ниска на север от н. Калиакра.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини