Футболистите на Септември завършиха сезона с равенство на своя стадион в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

С равенство 2:2 завърши домакинската среща на "Септември" (Симитли) срещу "Балкан 1929" (Ботевград). В 26-та минута гостите откриха резултата за 0:1, но в последните минути на редовните 45 минути на първото полувреме французинът Микаел Калу отбеляза за 1:1.

Втората част на играта стартира с липса на голови положения и за двата отбора, но малко по-късно гостите взеха отново преднина в резултата. Отборът на "Септември" (Симитли) направи няколко смени, като за първи път в мъжкия отбор влязоха двама юноши - Христо Грозданов и Кристиан Въгленов.

Малко преди края на футболната среща Божидар Янков вкара гол и така фиксира крайния резултат 2:2.

Мачът от 38 кръг на Югозападна Трета лига бе и последната футболна среща за този сезон.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини