ВиК ремонтира водопровод в Крупник, спират водата на 8 улици

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград ще започне реконструкция на уличен водопровод по улиците "Васил Коларов" и „Димитър Благоев“ в село Крупник. Началото на ремонтните дейности е утре, 31 май, като работата на екипите ще продължи до 1 юли.

Ще се извършва дейност във времето от 08:30 часа до 17:30 часа. През този времеви интервал ще бъде преустановено водоподаването на улиците "Васил Коларов", „Димитър Благоев“, „Пирин“; „Ленин“; „Георги Трайков“; "Карл Маркс“, „Иван Козарев“ и „Никола Парапунов“.

Препоръчва се на всички потребители в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди. От ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград се извиняват за причиненото неудобство на потребителите на услугата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини