Разлог посреща в зрелищно състезание най-силните мъже у нас

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър
Разлог посреща най-силните мъже на България в зрелищното състезание “Strongman”. Надпреварата по силов многобой се провежда за пета поредна година в планинския град и отново ще събере най-добрите състезатели, сред които и спортистите на клуб „Ironman“ (Разлог) – Иван Майсторов, Петър Найденов и Борислав Тумбев.
 
Тази година състезанието ще премине под мотото „Силните срещу дрогата и подпомагане на спорта в община Разлог и региона“ и ще се проведе на 8 юни на площад „Преображение“, от 12.00 часа.
 
Събитието е част от спортния календар на Българската федерация на силовите атлети „Strongman“, организира се с любезното съдействие на Община Разлог и най-вече от Иван Майсторов и Славчо Прешелков, които подготвят нови предизвикателства пред силните мъже.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини