Огнено шоу и ревю на носии и стари градски костюми в Нощта на музеите в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Инициативата "Нощ на музеите" ще бъде вълнуваща и атрактивна в Общински исторически музей - град Гоце Делчев. Събитието, което ще привлече вниманието на деца и възрастни, ще е на 18 май, събота, от 19:00 часа.
 
Зашеметяващо начало на интересната програма ще даде шоуто „Дивинитас“, което ще поднесе на присъстващите забележително огнено и светлинно шоу. Артисти ще ходят на кокили, техни колеги пък ще правят надписи с помощта на огъня, ще има и изпълнения на арфа, за да придобие и музикален цвят представянето.
 
След това ще продължат музикалните изпълнения на струнна формация от град Петрич, гостите на музей ще се насладят на таланта на музикантите.
 
И това не е всичко в "Нощ на музеите" в град Гоце Делчев. В залата на музея ще се проведе ревю на народни носии и на стари градски костюми, което ще върне зрителите десетилетия назад във времето. Така че едно е сугирно - тези, които са част от тази инициатива, ще си поднесат една незабравима и вълнуваща вечер.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини