Емоционален футболен турнир дава старт на празничните дни в село Бачево

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
С много емоции и страст започна днес великденският турнир по мини футбол в разложкото село Бачево. Кметът на община Разлог Красимир Герчев и кметът на населеното място Росица Чатлабашева дадоха старт на традиционната футболна надпревара, която събира десетки ентусиасти и любители на най-великата игра.
 
С този спортен турнир стартират и празничните дни в село Бачево. Мачовете ще се изиграят днес и уутре, отборите са разпределени в групи, след като бе теглен жребият. След това ще се проведат емиминационните срещи, за да се определи победителят.
 
Има осигурени награди - купи и медали, както за отборното, така и за индивидуалното представяне на футболистите.
 
Събитието, което привлича много зрители, се организира от ФК "Авангард" и кметството в село Бачево, а финансовата подкрепа е от Община Разлог.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини