ГЕРБ в Пиринско е с готова листа за депутати, второто място почти сигурно е за Илиян Георгиев

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Листата за депутати за предстоящия вот на 9 юни за Народно събрание на ГЕРБ в Пиринско е подредена. Няма да има изненада при водача, който отново ще е Росен Желязков, който е председател на НС. Второто място по традиция е за областния център Благоевград и този път там се очаква да е шефът на НОИ в града - Илиян Георгиев. Няма дилема в подредбата на листата до шестото място. На трето място ще е депутатът от Петрич Костадин Стойков. След него е общинският лидер на партията в Сандански Георги Георгиев, а на пета позиция е колегата му в Гоце Делчев - Никола Джингаров.

Шестото място е за общинския съветник в Разлог Марио Терзиев. На седмото място ще е представител на община Банско, но това няма да е досегашният кандидат и бивш депутат Александър Мацурев, който се отказа официално от надпреварата. Последното място в листата традиционно заема депутатът Стефан Апостолов от град Симитли.

От ГЕРБ разкриха, че повечето имена в листата са познати имена, но ще има и някои нови лица, които са се доказали в последните години. Сред кандидатите ще е и бившият съветник в Благоевград Кирил Илиев. Но не се очаква това да раздели членовете на ГЕРБ в Благоевград за кого да гласуват, тъй като Илиев няма амбиции да е депутат. Защото силата му е в местната власт, което е доказал през годините. И се очаква да се подкрепи кандидатурата на Илиян Георгиев.

Партията на Бойко Борисов ще се бори за спечелването на пет от общо 11 мандата в Пиринско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини