Прекрасните ученици на Трето ОУ в Благоевград изнесоха вдъхновяващ концерт спектакъл

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград
С впечатляващ концерт-спектакъл под надслов „Достойни за Талев“ ученици и учители от III ОУ „Димитър Талев“ – Благоевград отбелязаха вчера патронния празник на учебното заведение.
 
Пред зрителите в препълнената зала „П. Яворов“ възпитаниците на училището представиха богата тържествена програма и бяха аплодирани от родители, преподаватели и приятели.
 
Събитието бе открито под звуците на химна на III ОУ, а участниците и присъстващите бяха приветствани от Михаил Спасов, директор на училището.
На тържеството бяха наградени изявени ученици. В програмата участие взеха Балет "Релеве", Танцова формация Ф "Астра", както и ученици от различни възрасти с изпълнения на музикални и танцови прояви, както и рецитал на стихове.
 
III ОУ "Димитър Талев" е училище с близо 70-годишна история. На 25 октомври 1971 година е проведен първият патронен празник, а от 1996 година тържествата в чест на Талев се провеждат в навечерието на 24 май.
 
Сред гостите в залата днес бяха Неврокопският митрополит Серафим, Боряна Шалявска, заместник-кмет по образование и бизнес развитие, както и бивши преподаватели в учебното заведение.
 
                                 Трето ОУ-празник

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини