Карайте бавно по АМ Струма между Долна Диканя и Студена, полагат пътна маркировка

Снимка: АПИ, архив
Снимка: АПИ, архив

Движението от км 37 на АМ Струма до км 26 - от Долна Диканя до Студена, в посока София е временно само в изпреварващата лента. 

За  полагане на хоризонтална пътна маркировка е оганичено преминаването по активната. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.​

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини