Бързи крадци обраха тото пункт в квартал Еленово

Снимка: istok
Снимка: istok

Бързи крадци обраха тото пункт в благоевградския квартал "Еленово". Сигнал за набега на апашите е подаден към 01:40 часа тази нощ във Второ РУ-Благоевград от служители на частна охранителна фирма.

Те са установили, че е проникнато в обекта в 01:10 часа. В помещението, което е собственост на Българския спортен тотализатор, на е проникнато през счупена стъклена врата. Въпросната постройка е за продажба на лотарийни билети и за тото игри. Работата по установяване на липси от обекта продължава.

Предполага се, че не е имало голяма сума пари. За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград и е образувано досъдебно производство. Разследващите преглеждат и даписи от видеокамерите в района, за да разкрият престъплението.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини