Тръмп коментира реплика на Мишел Обама

Тръмп коментира реплика на Мишел Обама

Новоизбраният президент на САШ Доналд Тръмп не се съгласи със съпругата  на сегашния глава на Белия дом Мишел Обама, че с встъпването на поста президент на републиканеца Тръмп ,означава „край на всички надежди за промени в страната”, съобщава  The Hill.

«Мишел Обама заяви вчера, че надежда повече няма. Аз разбирам ,че тя говореше за миналото а не за бъдещето.  В нас ,  напротив, има големи надежди и потенциал.  Ние като държава ще станем велики както никога до сега!  Сценария още не е написан. Ние не знаем коя глава (истории)ще бъде обърната утре. Но за първи път от много години , ние знаем точно ,че всяка от тези глави ще напишем ние-народа на САЩ» — каза той.

Тръмп отбеляза ,че по време а срещата с Мишел и Барака Обама в Белия дом ,те са били изключително любезни , добавяйки , че първата дама е «възможно, да е имала нещо друго предвид и се е изразила така по този повод ».

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини