Горски служители се борят с пожари в района на Етрополе

Снимка: ЮЗДП
Снимка: ЮЗДП

Над 100 декара борова гора е засегната от пожар в района на ТП „ДГС Етрополе“, между селата Ямна и Черни Вит. В гасенето участват служители на стопанството, съвместно с огнеборци и служители на Община Етрополе, която е собственик на гората. Пожарът е локализиран, гасенето продължава.

До късно снощи продължи гасенето на друг пожар в района. Сигналът е постъпил около 17:00 часа. Огънят стигна в близост до къщите в село Осилна. Веднага се отзовават служители на ДГС Етрополе, както и пожарникари от службите в Етрополе и Тетевен. Пожарът е ликвидиран. Засегнатите площи се уточняват.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини