Американският университет очаква кандидат-студенти и семействата им в Деня на отворените врати

Снимка: АУБ, архив
Снимка: АУБ, архив

Американският университет в България (АУБ) сърдечно кани всички кандидат-студенти на своя вълнуващ Ден на отворените врати (Open House), който ще се състои на 17 февруари, събота. Всеки присъстващ ще може да разгледа кампуса отблизо и да усети уникалния студентски дух, който витае в Американския университет.

Достъпът е свободен за всички гимназисти и техните семейства, като се изисква само онлайн регистрация на Open House 2024 | AUBG.

В Деня на отворените врати бъдещите студенти и родителите им ще имат възможност да посетят най-голямата англоезична библиотека в България. Те ще могат да усетят уюта и удобството на модерните общежития „Скаптопара“ в Благоевград.

„Панорамата на специалностите“ е друго събитие, предвидено в рамките на Деня на отворените врати, по време на което кандидат-студентите ще могат да се срещнат с блестящи преподаватели и техните талантливи възпитаници. Гостите ще добият представа за учебните дисциплини и извънкласните дейности (клубовете), чиито занимания и успехи придават специфична нотка на живота в кампуса.

Посещението на учебен час по интерес е още една вълнуваща възможност, която цели да помогне на младите хора да се докоснат до истинското преживяване и участие в учебния процес. Удивителните преподаватели от АУБ са готови да представят пред бъдещите студенти многообразието от дисциплини – било то бизнес, политика, журналистика или някоя научна дисциплина.

Важна част от програмата е и запознаването на младежите със специалната образователна система Liberal Arts, която прави Американския университет така подходящ за всеки с разнообразни интереси. А екипът, отговарящ  за кандидатстването в АУБ, ще проведе индивидуални срещи с кандидат-студентите и родителите им, за да отговори на всички въпроси, свързани с възможностите за финансово подпомагане.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини