Бой между агитките на Динамо и Бешикташ в Киев

Бой между агитките на Динамо и Бешикташ в Киев

Преди началото на футболният мач между „Динамо” Киев и „Бешикташ” ,който е среща от шестия кръг от груповия етап на Лигата на шампионите , феновете от двата отбора си спретнаха як тупаник.

В боя около стадион „Олимпийски” взеха участие повече от 300 фена от двата отбора, съобщава  UA Football. Десет от запалянковците са с рани от хладно оръжие.

Освен това малко преди да започне мачът, кьотека се пренесе и на трибуните на стадиона . Имаше опасност мачът да не започне ,поради взрив предизвикан от биещите се. По сведение на украинските медии ,турските фенове са правокирали боя между феновете.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини