Феим Иса: Имам още много работа в община Гърмен, на прав път сме, заедно с хората ще успеем да надградим!

Феим Иса
Феим Иса

Досегашният кмет на община Гърмен - Феим Иса от ДПС, ще участва в кметските избори на 29-и октомври, за да спечели своя втори управленски мандат. Мотивацията му за явяването на вота е само една - да продължи да работи за развитието на всички населени места, да изпълни поетите ангажименти към хората, да довърши многото започнати проекти, с които ще се промени визията на цялата община.

"За изминалите четири години всички в община Гърмен се увериха, че съм човек, който е близо до хората, че съм кмет, който води диалог и с гражданите, и с бизнеса. На прав път сме, успяхме да убедим местните жители, че техните проблеми са и наши проблеми, на които търсим винаги решения", сподели днес за "Илинден Прес" кандидат-кметът Феим Иса.

Той е управникът, който гарантира балансирано развитие на всяко едно населено място. Обществените средтва не се фокусират само в 1-2 села, а във всички селища, за да се подобрява инфраструктурата в тях. В резултат на тази адекватна и близка до хората политика се направиха, ремонтираха и подновиха десетки улици, километри водопроводи, тротоари, подпорни стени, укрепване на речни корита като превенция срещу наводнения.

Много инвестиции преобразиха образователната инфраструктура - нови детски и спортни площадки, нови физкултурни салони, училището в село Дебрен се санира на 100%, в момента се строят две детски градини в селата Рибново и Долно Дряново, както и напълно ново училище в село Рибново. Две здравни служби бяха обновени, осигури се нова кухня за Домашния социален патронаж, както и два автомобила, с които храната се вози до 300 потребители на социалната услуга. Мостът над река Канина, свързващ село Огняново със село Марчево и общинския център Гърмен, също се ремонтира. Преди ремонта той бе еднолентов, а сега вече е с две ленти и автомобилите се движат двупосочно.

"Всичко това ми дава надежда и вяра, че ще получа доверието на хората от община Гърмен. Аз все така ще съм с обърнат поглед към техните проблеми, а вратата на кабинета ми ще е отворена за всеки, за да можем заедно да надградим", каза още кандидат-кметът Феим Иса от ДПС.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини