Путин е изпратил поздравително писмо до новоизбрания президент на САЩ, Доналд Тръмп

Путин е изпратил поздравително писмо до новоизбрания президент на САЩ,  Доналд Тръмп

Новоизбраният президент на САШ , Доналд Тръмп заяви ,че в най-скоро време ще се състои телефонен разговор с президента на Русия, Владимир Путин. Както съобщава  The Wall Street Journal, Тръмп е посочил ,че вече е получил послания от болшинството  световни лидери а с някои ,вече е разговарял по телефона.  По информация на списанието ,Тръмп е получил „прекрасно писмо” от Путин и той вече е планирал телефонен разговор с руския лидер.

Малко по-рано, прес-секретарят на президента на Руссия,  Дмитрий Песков заяви, че  Кремъл засега не е имал официални контакти с президента на САЩ.

Тръмп вече е провел телефонни разговори с премиера  на Великобритания , Тереза Мей , с канцлера на Германия , Ангела Меркел, както и с президента на Франция Франсоа Оланд.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини